Nijmegen024 - 350 2339 Di - Vr - 12:00-21:00 / Za & Zo - 15:00-21:00
Den Bosch073 - 622 2646 Ma - Vr - 11:00-17:00

Den Bosch gesloten

bericht van management betreffende sluiting den bosch
07
nov

Den Bosch DEFINITIEF gesloten!

Beste klanten, 

Zoals vele ondernemers zijn wij getroffen door de onzekerheden en omstandigheden rondom de Corona-crisis. Wij hebben in de afgelopen maanden constant gezocht naar mogelijkheden om op een veilige  manier jullie ondanks alle omstandigheden toch zoveel mogelijk te laten genieten van de vertrouwde Fawaka maaltijden. 

Ondanks dat we hier goed in zijn geslaagd door middel van samenwerking met de verschillende bezorgservices hebben wij toch een grote financiële klap gekregen met name door het wegvallen van de Events catering.

In deze omstandigheden vinden wij het belangrijk dat we jullie veilig van onze maaltijden kunnen laten genieten maar ook dat wij ons personeel kunnen blijven aanhouden en wij als bedrijf kunnen blijven voortbestaan. 

Deze onzekere tijd heeft er daarom ook bij ons voor gezorgd dat wij voor moeilijke keuzes zijn komen te staan. Voor de welzijn van ons bedrijf en personeel hebben wij er daarom voor gekozen om onze locatie in Den Bosch te sluiten per 7 November a.s. 

Ondanks dat wij begrijpen dat dit voor vele van jullie een grote teleurstelling is hopen wij dat wij in deze moeilijke tijd kunnen rekenen op jullie begrip en willen we jullie vooral bedanken voor de jaren lange klandizie en gezelligheid in Den Bosch. Op deze manier kunnen wij onze focus volledig leggen op onze locatie in Nijmegen voor maaltijden af te halen en thuis bezorgen.

Hopelijk tot snel in Nijmegen, veel sterkte voor iedereen en blijf gezond en pas vooral goed op elkaar !

Kenneth Reingoud

Team Fawaka

Leave a Reply