Een andere bijkomstigheid bij onze type recepten zijn de sauzen maar in ons geval de kerrie saus van de roti. Dit is de grootste reden van onze keuze voor goed afsealbare maaltijdbakken. Kerrie vlekken zijn namelijk niet de makkelijkste vlekken om te verwijderen.
Doordat we al het eten supersnel terugkoelen en vers groot verpakken kunnen we volledige hygiene behouden en besmettingen voorkomen. Pas bij bestelling wordt jouw maaltijd samengesteld.
**Wij prepareren enkel op de dag van bestelling onze maaltijden.
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot dit proces, stel ze gerust!
*Momenteel zijn we in onderzoek naar milieuvriendelijkere verpakkingsopties met nagenoeg dezelfde kenmerken, meer info volgt.
Bacteriën groeien het snelst tussen temperaturen van 10 – 60 ⁰C. Terugkoeling of snelkoeling is de manier waarop wij het voedsel in 1,5 à 2 uur van 70 ⁰C tot onder 5 ⁰C brengen.
Een andere bijkomstigheid bij onze type recepten zijn de sauzen maar in ons geval de kerrie saus van de roti. Dit is de grootste reden van onze keuze voor goed afsealbare maaltijdbakken. Kerrie vlekken zijn namelijk niet de makkelijkste vlekken om te verwijderen.
Doordat we al het eten supersnel terugkoelen en vers groot verpakken kunnen we volledige hygiene behouden en besmettingen voorkomen. Pas bij bestelling wordt jouw maaltijd samengesteld.
**Wij prepareren enkel op de dag van bestelling onze maaltijden.
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot dit proces, stel ze gerust!
*Momenteel zijn we in onderzoek naar milieuvriendelijkere verpakkingsopties met nagenoeg dezelfde kenmerken, meer info volgt.
Bacteriën groeien het snelst tussen temperaturen van 10 – 60 ⁰C. Terugkoeling of snelkoeling is de manier waarop wij het voedsel in 1,5 à 2 uur van 70 ⁰C tot onder 5 ⁰C brengen.