Ons kookproces

ONS KOOKPROCES UITGELEGD

In 3 simpele stappen…

We krijgen weleens vragen maar voornamelijk opmerkingen over onze maaltijd verpakkingen. Op internet vinden we weleens de term “kant-en-klare maaltijden“. Voor eens en altijd geven we uitleg over onze werkwijze.


Over Ons



Koken met passie!

Met veel passie bereiden wij de traditionele stoofschotels van overgrootmoeder.

Supersnel terugkoelen

Snel terugkoelen zorgt ervoor dat de structuur van het eten onaangetast blijft. Het gevolg is dat de kwaliteit en de smaak intact blijven.

Smakelijk eten!

Kom langs of bestel jouw favoriete Fawaka Food online!


STAP 1

Koken met passie!

Het eten van Fawaka Food bestaat grotendeels uit langzaam bereidde recepten, zoals stoofschotels en soepen. Deze kwaliteit willen we graag behouden en dat is niet mogelijk door de maaltijden na bereiding warm te houden. Hierdoor verliest uiteindelijk het eten alle structuur en complexiteit aan smaken.

Een andere bijkomstigheid bij onze type recepten zijn de sauzen maar in ons geval de kerrie saus van de roti. Dit is de grootste reden van onze keuze voor goed afsealbare maaltijdbakken. Kerrie vlekken zijn namelijk niet de makkelijkste vlekken om te verwijderen.


OVER ONS


STAP 2

Supersnel terugkoelen!

Snel terugkoelen heeft twee grote voordelen!
1) Het zorgt ervoor dat de structuur van de producten onaangetast blijft. Het gevolg is dat de kwaliteit en de smaak intact blijven.
2) Bacteriën groeien het snelst tussen temperaturen van 10 – 60 ⁰C. Terugkoeling of snelkoeling is de manier waarop het voedsel in 1,5 à 2 uur van 70 ⁰C tot onder 5 ⁰C wordt gebracht.

Doordat we al het eten supersnel terugkoelen en vers groot verpakken kunnen we volledige hygiene behouden en besmettingen voorkomen. Pas bij bestelling wordt jouw maaltijd samengesteld.
**Wij prepareren enkel op de dag van bestelling onze maaltijden.


CATERING


STAP 3

Smakelijk eten!

Zo nu weten we allemaal het verhaal hoe onze maaltijd verpakkingen tot stand zijn gekomen. Hopelijk hebben we hiermee genoeg duidelijkheid kunnen geven.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot dit proces, stel ze gerust!
*Momenteel zijn we in onderzoek naar milieuvriendelijkere verpakkingsopties met nagenoeg dezelfde kenmerken, meer info volgt.


BEKIJK ONS MENU

UW VERWACHTING

Onze Garantie!

Wij zorgen ervoor dat de structuur van de producten onaangetast blijft. Het gevolg is dat de kwaliteit en de smaak intact blijven.

Bacteriën groeien het snelst tussen temperaturen van 10 – 60 ⁰C. Terugkoeling of snelkoeling is de manier waarop wij het voedsel in 1,5 à 2 uur van 70 ⁰C tot onder 5 ⁰C brengen.


VERS
100%

SMAAKVOL
100%

VOEDSELHYGIËNE
100%

Bent u particulier of bedrijf en op zoek naar een verzorgde Catering?


ONS KOOKPROCES UITGELEGD

In 3 simpele stappen…

We krijgen weleens vragen maar voornamelijk opmerkingen over onze maaltijd verpakkingen. Op internet vinden we weleens de term “kant-en-klare maaltijden“. Voor eens en altijd geven we uitleg over onze werkwijze.


Over Ons



Koken met passie!

Met veel passie bereiden wij de traditionele stoofschotels van overgrootmoeder.

Supersnel terugkoelen

Snel terugkoelen zorgt ervoor dat de structuur van het eten onaangetast blijft. Het gevolg is dat de kwaliteit en de smaak intact blijven.

Smakelijk eten!

Kom langs of bestel jouw favoriete Fawaka Food online!


STAP 1

Koken met passie!

Het eten van Fawaka Food bestaat grotendeels uit langzaam bereidde recepten, zoals stoofschotels en soepen. Deze kwaliteit willen we graag behouden en dat is niet mogelijk door de maaltijden na bereiding warm te houden. Hierdoor verliest uiteindelijk het eten alle structuur en complexiteit aan smaken.

Een andere bijkomstigheid bij onze type recepten zijn de sauzen maar in ons geval de kerrie saus van de roti. Dit is de grootste reden van onze keuze voor goed afsealbare maaltijdbakken. Kerrie vlekken zijn namelijk niet de makkelijkste vlekken om te verwijderen.


OVER ONS


STAP 2

Supersnel terugkoelen!

Snel terugkoelen heeft twee grote voordelen!
1) Het zorgt ervoor dat de structuur van de producten onaangetast blijft. Het gevolg is dat de kwaliteit en de smaak intact blijven.
2) Bacteriën groeien het snelst tussen temperaturen van 10 – 60 ⁰C. Terugkoeling of snelkoeling is de manier waarop het voedsel in 1,5 à 2 uur van 70 ⁰C tot onder 5 ⁰C wordt gebracht.

Doordat we al het eten supersnel terugkoelen en vers groot verpakken kunnen we volledige hygiene behouden en besmettingen voorkomen. Pas bij bestelling wordt jouw maaltijd samengesteld.
**Wij prepareren enkel op de dag van bestelling onze maaltijden.


CATERING


STAP 3

Smakelijk eten!

Zo nu weten we allemaal het verhaal hoe onze maaltijd verpakkingen tot stand zijn gekomen. Hopelijk hebben we hiermee genoeg duidelijkheid kunnen geven.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot dit proces, stel ze gerust!
*Momenteel zijn we in onderzoek naar milieuvriendelijkere verpakkingsopties met nagenoeg dezelfde kenmerken, meer info volgt.


BEKIJK ONS MENU

UW VERWACHTING

Onze Garantie!

Wij zorgen ervoor dat de structuur van de producten onaangetast blijft. Het gevolg is dat de kwaliteit en de smaak intact blijven.

Bacteriën groeien het snelst tussen temperaturen van 10 – 60 ⁰C. Terugkoeling of snelkoeling is de manier waarop wij het voedsel in 1,5 à 2 uur van 70 ⁰C tot onder 5 ⁰C brengen.


VERS
100%

SMAAKVOL
100%

VOEDSELHYGIËNE
100%

Bent u particulier of bedrijf en op zoek naar een verzorgde Catering?